Бухгалтерский учет – основа хозяйственного порядка - Ерыгина, Г.П. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2009)
Исследованы факты периодов истории учета и права, а также положения современного законодательства, определяющего бухгалтерский учет как основу хозяйственного порядка. Досліджено факти періодів історії обліку і права, а також положення сучасного законодавства, що визначають бухгалтерський облік як основу господарського порядку. The facts related to the historic periods of accounting and law are investigated, as well as the provisions of current legislation which determine accounting as the base for economic order.