Ефективність господарювання в Донецькій області - Бутенко, Т.О. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2009)
Оцінено ефективність використання матеріальних і трудових ресурсів в Донецькій області. Виявлено причини низької ефективності господарювання в Донецькій області. Визначено основні напрями розв’язання протиріч господарювання в Донецькій області. Оценена эффективность использования материальных и трудовых ресурсов в Донецкой области. Выявлены причины низкой эффективности хозяйствования в Донецкой области. Определены основные направления разрешения выявленных противоречий хозяйствования в Донецкой области. The effectiveness of material resources and labor forces use in the Donetsk region was estimated. Reasons for economic inefficiency in the Donetsk region were established. The ways of resolving the contradictions in the economic management in the Donetsk region were marked.