Історіографія термінознавства : метамова і структурні підрозділи - Іващенко, В.Л. (Термінологічний вісник, 2013)
Узагальнено досвід українських і зарубіжних термінознавців та систематизовано теоретичні праці, присвячені історіографічним аспектам вивчення термінознавчої думки й окремих термінологій, що дало підстави для виокремлення нового напряму досліджень – історіографії термінознавства з її предметом, завданнями, метамовою опису й структурними підрозділами. The paper generalizes of the experience of the Ukrainian and foreign terminologists and systematizes theoretical works on historigraphical aspects of terminologies study. The research affords grounds for establishing new vector of research – history of terminography with its own subject, tasks, description metalanguage and structural units.