Поняття семантизації в мовознавстві й термінознавстві - Нарушевич-Васильєва, О.В. (Термінологічний вісник, 2013)
Проаналізовано підходи до трактування поняття “семантизація” в мовознавстві й термінознавстві. Особливу увагу приділено проблемі розмежування термінів, які вживають науковці для позначення процесів розкриття семантики термінологічних одиниць у словнику й тексті. The paper is dedicated to the analysis of the approaches of the concept “semantization” interpretation in linguistics and terminology. Special attention is given to the problem of differentiation of terms used by scientists to designate disclosure processes of terms semantization in the dictionary as well as in the text.