Поняття "термін-фразема” у лінгвістиці - Продан, Ю.П. (Термінологічний вісник, 2013)
Закцентовано увагу на проблемі визначення лексичних одиниць, які інтегрують ознаки терміна й фраземи. Систематизовано погляди мовознавців на цей феномен. The paper is about a special group of lexical units which belong both terminology and phraseology, the ideas of linguists are analyzed in relation to the noted problem.