Термін фрейм у лінгвістиці - Коляденко, О.О. (Термінологічний вісник, 2013)
Проаналізовано особливості функціонування терміна фрейм у лінгвістиці, окреслено основні підходи до його визначення. Виокремлено структурні й типологічні особливості фрейму порівняно з іншими типами когнітивних одиниць. Розглянуто основні класифікації фреймів. The term frame in linguistics is analyzed, main approaches to the term determination are characterized in the paper. Structural and typological peculiarities in comparison with other terms for cognitive units are emphasized. Different classifications of frames are examined.