Філологічна термінологія в поетичному тексті і проблема художньої дефініції (на прикладі термінопоняття "рима”) - Мовчун, Л.В. (Термінологічний вісник, 2013)
Ідеться про використання філологічних термінів у поезії; розкрито проблему художньої дефініції на прикладі термінопоняття “рима”. Розроблено й проаналізовано визначення поняття “художня дефініція” та описано відмінності художньої дефініції від наукової і загальномовної. The article deals with the problem of usage of philological terms in the poetry and the problem of art definition on the example of the concept “rhyme”. The concept “art definition” is defined. The peculiarities of art definition in comparison with scientific and general language definitions are described.