Полісемічні терміни енергетичного машинобудування в електронному словнику лінгвоенциклопедичного типу - Купріянов, Є.В. (Термінологічний вісник, 2013)
Ідеться про впорядкування багатозначних термінів у галузевому електронному словнику з енергетичного машинобудування. Виявлено такі види полісемії: внутрішньогалузева та міжгалузева. Запропоновано принципи побудови термінологічних реєстрів та словникових статей з урахуванням усіх видів полісемічних зв’язків та обґрунтовано вибір лексикографічних параметрів для опису полісемантів у словникових статтях. The present article is devoted to the problem of polysemantic terms representation in power-machine building electronic dictionary. The intra-industry, inter-industry, inter-lingual polysemies are revealed. The principles considering all polysemic relationships between the terms are proposed for term list and entry compilation, lexicographic parameters selection are specified.