Словотвірні норми і термінологія - Кочан, І.М. (Термінологічний вісник, 2013)
Порушено проблему сучасної термінологічної деривації, яка інколи виходить за межі традиційної словотвірної норми під впливом і зовнішньомовних, і внутрішньомовних чинників. The article deals with the problem of modern terminological derivation, which sometimes grows out of traditional word-formation norm under the influence of outerlingual and innerlingual factors.