Методологічні засади вивчення наукової термінології - Вакуленко, М.О. (Термінологічний вісник, 2013)
Зосереджено увагу на методах і прийомах вивчення наукової термінології, зокрема на статистичному та аналітичному методах дослідження; проаналізовано основні складники цих методів. Specific methods and processes to study scientific terminology are emphasized; special attention is paid to analytical and statistical methods; basic components of this methods are analyzed.