Складання як один із способів термінотворення у галузі гомеопатії - Луковенко, Т.О. (Термінологічний вісник, 2013)
Дослідженню способи терміноворення в українській гомеопатичній термінології; приділено увагу складанню як одному з продуктивних способів творення термінологічних одиниць у галузі гомеопатії. The article studies the means of term-formation in the Ukraine homeopathic terminology. The attention is paid to combining as one of the productive means of formation of the terminological units in the homeopathic field.