Тематична класифікація українських електроенергетичних термінів - Харчук, Л.В. (Термінологічний вісник, 2013)
Проаналізовано тематичні групи електроенергетичних термінів. Здійснено тематичну класифікацію на поняттєвому рівні терміносистеми, що складає основу її організації. Thematic groups of electric power engineering terms are analyzed in the article. Thematic classification on the conceptual level of the term system, which constitutes its organization basis is done.