Семантичні моделі поліморфемних термінів (на матеріалі англомовної термінології християнського богослов’я) - Закреницька, Л.А. (Термінологічний вісник, 2013)
Досліджено семантичну структуру англійських поліморфемних термінів християнського богослов’я. Описано семантичні моделі різних словотвірних типів на основі семантичної мови RX-кодів в її аналітичному варіанті. Визначено рейтинг найуживаніших семантичних моделей за категоріями, характерними для окресленої групи термінів семантичною моделлю та релатемою. The article studies semantic models of Christian Theology polymorphemic terms. Semantic models of different word-formation structures on the basis of semantic language of RX-codes in its analytical version are described. The mostly used semantic models are rated due to their categories; the semantic model and relatema typical for mentioned terminology are found out.