Вербалізація правових понять у термінах на позначення непідприємницьких товариств - Монастирська, Р.І. (Термінологічний вісник, 2013)
Ідеться про особливості семантичного наповнення юридичних термінів на позначення непідприємницьких товариств, схарактеризовано істотні ознаки відповідних правових понять, виявлено й узагальнено семний склад термінологічних значень, які їх репрезентують, розроблено моделі таких значень. The semantic peculiarities of juridical terms are examined, the essential features of the legal concepts that denote non-commercial companies are characterized, the terms semes composition and its models are formed, identified and summarized.