Юридична термінологія як спеціалізована система правових понять - Яцишин, Н.П. (Термінологічний вісник, 2013)
Розглянуто особливості юридичної термінології як спеціалізованої системи правових понять, що забезпечує потреби спілкування у сфері юридичної науки і практики. Увагу зосереджено на дослідженні семантичної структури юридичних термінів української та англійської мов. The paper describes the features of legal language as a specialized system of legal concepts, provides communication needs in the field of legal science and practice. Attention is focused on the study of the semantic structure of Ukrainian and English legal terms.