Демократизація суспільства крізь призму синергетики - Шевченко, Г. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2007)
Новакова О.В. Політична модернізація та розвиток демократичних процесів в
сучасній Україні. — Луганськ: Вид-во СНУ ім. В. Даля, 2006. — 216 с.