Законодавче та філологічне тлумачення термінопонять кримінального права - Василькова, Л.М. (Термінологічний вісник, 2013)
Розмежовано й проаналізовано види законодавчого й філологічного тлумачення на матеріалі термінопонятть кримінального права. Various types of legislative and philological definitions are analyzed and differentiated on the bases of criminal law terminology.