Медична лексика в газетному тексті - Поліщук, Н.О. (Термінологічний вісник, 2013)
Проаналізовано медичні терміни, які вживають сучасні журналісти й державні діячі, характеризуючи внутрішню українську політику. Ці терміни, потрапляючи в політичну публіцистику, точно і влучно передають суть міжпартійних і міжособистісних стосунків в українському політикумі. The article is about medicinal terms used by modern jouralists to describe internal Ukrainian politics. These terms exactly and accurately explain the core of quite complicated interpersonal and interfactional relations in the Ukrainian parliament.