Міжнародна наукова конференція "Українська термінологія і сучасність” - Яценко, Н.О. (Термінологічний вісник, 2013)
23–25 квітня 2013 р. в Інституті української мови НАН України в рамках VII Всеукраїнського фестивалю науки відбулася дев’ята Міжнародна наукова конференція “Українська термінологія і сучасність”, присвячена широкому колу теоретичних і практичних проблем термінології.