Академічні слухання з проблем промислового розвитку - Залознова, Ю.С.; Нікіфорова, В.А. (Економіка промисловості, 2013)
16 травня 2013 р. в Інституті економіки промисловості НАН України відбулося друге засідання академічних слухань з проблем промислового розвитку «Українська металургія: сучасні виклики та перспективи розвитку». У заході взяли участь науковці з Національної академії наук, фахівці галузевих інститутів і вищих навчальних закладів, представники підприємств металургійної та суміжних галузей, органів державної влади та управління різних рівнів.