Українське село в 1946-1965 рр: нові кадри - Веселова, О.; Марочко, В. (Проблеми історії України: факти, судження, пошуки, 2005)
Рецензія на монографію О.Ф.Нікілєва “Виробнича інтелігенція українського села: творення соціальної верстви (середина 40-х – середина 60-х років ХХ ст.). – Дніпропетровськ: Вид-во Дніпропетр. національн. ун-ту, 2004. – 208 с.