Проблеми пост-кіотської угоди і зміни в законодавстві відносно стратегії зниження рівня викидів парникових газів в Україні - Рябич, О.М. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2009)
Досліджено проблеми переговорного процесу з формування міжнародної угоди взаємодій із проблеми зміни клімату після 2012 р. Проведено аналіз останніх змін у законодавстві відносно стратегії зниження рівня викидів парникових газів в Україні. Запропоновано підхід до формування національної системи регулювання викидів парникових газів в умовах фінансової та економічної кризи в Україні. Исследованы проблемы переговорного процесса по выработке международного соглашения взаимодействий по проблеме изменения климата после 2012 г. Проведен анализ последних изменений в законодательстве относительно стратегии снижения уровня выбросов парниковых газов в Украине. Предложен подход к формированию национальной системы регулирования выбросов парниковых газов в условиях финансового и экономического кризиса в Украине. Negotiating process problems on drawing up of the international agreement on interactions because of the climate change after 2012 are investigated. The analysis of latest changes in the legislation on the strategy of reduction of the level of hotbed gases emission in Ukraine has been conducted. The approach to formation of the national system for regulation of hotbed gases emission under financial and economic crisis in Ukraine is offered.