Шляхи стабілізації діяльності підприємств житлово-комунального господарства міста в умовах економічної кризи - Жданко, Є.С. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2009)
Розглянуто сучасний стан, проаналізовано проблеми й визначено перспективні напрями забезпечення стабільної діяльності підприємств, що надають комунальні послуги, в умовах економічної кризи, а також визначено особливості їх антикризової поведінки й запропоновано відповідні заходи (на прикладі ЖКГ м. Донецька та Донецької області). Рассмотрено современное состояние, проанализированы проблемы и определены перспективные направления обеспечения стабильной деятельности предприятий, предоставляющих коммунальные услуги, в условиях экономического кризиса, а также определены особенности их антикризисного поведения, предложены соответствующие мероприятия (на примере ЖКХ г. Донецка и Донецкой области). The article describes present situation, analyses problems and presents perspective ways for providing stable operation of enterprises which render public services under economic crisis, as well as focuses on their specific behaviour and offers proper measures (on the example of city Donetsk and Donetsk region).