Ювілей Галини Василівни Карпової (Записки Українського мінералогічного товариства, 2008)
4 квітня 2008 р. відсвяткувала свій ювілейний день народження Галина Василівна Карпова — відомий мінералог-літолог, доктор геолого-мінералогічних наук, професор, почесний член Українського мінералогічного товариства.