Ювілей Володимира Степановича Мельникова (Записки Українського мінералогічного товариства, 2008)
4 серпня виповнилося 70 років від дня народження та 47 років наукової діяльності знаного в Україні вченого—мінералога, видатного фахівця в галузі структурної мінералогії, кандидата геолого-мінералогічних наук Мельникова Володимира Степановича.