Оцінка кліматичних ресурсів сонячної енергії в Україні - Дмитренко, Л.В.; Барандіч, С.Л. (Наукові праці Українського науково-дослідного гідрометеорологічного інституту, 2011)
Розглянуто методичні питання оцінювання сонячної енергії в Україні. Наведено показники використання сонячної енергії та районування території України за показниками геліоенергоресурсів. Рассмотрены методические вопросы оценки солнечной энергии в Украине. Приведены показатели солнечной энергии и районирование территории Украины по показателям гелиоэнергоресурсов.