Прикладные особенности использования рабочей силы в условиях экономического кризиса - Мороз, О.С. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2009)
В статье, с учётом специфики и особенностей использования рабочей силы в условиях экономического кризиса, предложены некоторые пути повышения эффективности её использования и инвестирования в человеческий капитал в период кризиса. У статті, з урахуванням специфіки та особливостей використання робочої сили в умовах економічної кризи, запропоновано деякі шляхи підвищення ефективності її використання та інвестування в людський капітал в період кризи. Taking into account distinctive features of the labor force use under conditions of the economic crisis, some ways are offered to improve the efficiency of its use and to invest in the human capital under the crisis.