Оцінювання зволоженості гірських водозборів при математичному моделюванні дощових паводків - Маслова, Т.В.; Сусідко, М.М. (Наукові праці Українського науково-дослідного гідрометеорологічного інституту, 2011)
Розроблено процедуру оцінювання зволоженості водозбору, яка не потребує тривалого моделювання в оперативних умовах. Разработана процедура оценивания увлажненности водосбора, которая исключает необходимость продолжительного моделирования в оперативных условиях.