Вплив сонячної активності на водність річки Прип’ять - Кутовий, С.С. (Наукові праці Українського науково-дослідного гідрометеорологічного інституту, 2011)
Досліджено зв’язок багаторічних коливань річних величин стоку річки Прип’ять (м. Мозир) із сонячною активністю (числами Вольфа). Исследована связь многолетних колебаний годовых величин стока реки Припять (г. Мозырь) с солнечной активностью (числами Вольфа).