Результаты инвентаризации парниковых газов в секторе "Отходы" для Национального кадастра парниковых газов - Дмитренко, Л.В.; Березницкая, М.В.; Барандич, С.Л. (Наукові праці Українського науково-дослідного гідрометеорологічного інституту, 2011)
Рассмотрены методические вопросы расчетов выбросов парниковых газов в секторе “Отходы”. Приведены показатели выбросов парниковых газов от свалок твердых бытовых отходов, от систем очистки хозяйственно-бытовых и промышленных сточных вод, от сжигания отходов, а также распределение выбросов парниковых газов в целом по сектору по результатам инвентаризации парниковых газов 1990-2004 гг. Розглянуто методичні питання розрахунків викидів парникових газів у секторі «Відходи». Приведені показники викидів парникових газів від звалищ твердих побутових відходів, від систем очищення господарсько-побутових і промислових стічних вод, від спалювання відходів, а також розподіл викидів парникових газів у цілому по сектору за результатами інвентаризації парникових газів 1990-2004 рр.