Використання земельно-ресурсного потенціалу Луганської області - Савченко, Т.Г. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2009)
Проаналізовано стан використання земельно-ресурсного потенціалу Луганської області. Виявлено особливості та проблеми використання земель. Визначено напрями покращення використання земельних ресурсів. Проанализировано состояние использования земельно-ресурсного потенциала Луганской области. Выявлены особенности и проблемы использования земель. Определены направления улучшения использования земельных ресурсов. The state of the use of a land-resource potential of the Lugansk area is analysed. Features and problems concerning the use of lands are revealed. Directions on improvement of the use of the land resources are defined.