Інвестиційна модель соціально-економічного моніторингу - Морозов, А.О.; Косолапов, В.Л.; Колосов, В.Є.; Суперсон, С.І. (Науково-технічна інформація, 2007)
Представлена та проаналізована інвестиційна модель соціально-економічного моніторингу. Розглянуто поняття ефективності функціонування інформаційного комплексу моніторингу та досліджено її модель.