Збалансована система показників як основа інформатизації діяльності банку - Крістіогло, Г.М. (Науково-технічна інформація, 2007)
Розкрито перспективи розвитку банку в розрізі фінансів, персоналу, клієнтів та бізнес-процесів з використанням збалансованої системи показників. Запропоновано систему тактичного планування та моніторингу виконання стратегічних цілей банку , а також загальну методику розрахунку показників, які використовуються в аналізі діяльності банку.