Логіко-лінгвістична модель як засіб відображення синтаксичних особливостей текстової інформації - Вавіленкова, А.І. (Математичні машини і системи, 2010)
Запропоновано використовувати логіко-лінгвістичні моделі як засіб відображення синтаксичних особливостей текстової інформації, перелічено та обґрунтовано правила їх формування, наведено алгоритм створення всіх складових таких моделей. Предложено использовать логико-лингвистические модели как способ отображения синтаксических особенностей текстовой информации, перечислены и обоснованы правила их формирования, приведен алгоритм создания всех составных таких моделей. It is suggested using a logico-linguistic model as a method of display the syntactical features of text information. There are listed and justified the rules for their forming and also are shown an algorithm of creation of all components of such models in this paper.