Пути повышения пропускной способности участков железнодорожной сети на основе имитационного моделирования - Ратобыльская, Д.В. (Математичні машини і системи, 2010)
Предлагается использовать имитационное моделирование движения на участке железнодорожной сети с целью анализа и оптимизации организации движения и увеличения пропускной способности исследуемого участка. Пропонується використовувати імітаційне моделювання руху на ділянці залізничної мережі з метою аналізу і оптимізації організації руху та збільшення пропускної спроможності ділянки, що досліджується. Use of imitation modeling of movement on a section of the railway system for the purpose to analyze and optimize of traffic organisation and increasing the capacity of investigated section is proposed.