Алгоритм прогнозування розвитку вибухопожежної ситуації на потенційно небезпечному об’єкті та її вплив на навколишнє середовище - Кузьменко, Г.Є.; Хомініч, В.С. (Математичні машини і системи, 2010)
Розглядається один із можливих підходів до оцінювання можливих вибухопожежних ситуацій на ПНО, в основу якого покладені алгоритми прогнозування розвитку вибухопожежних ситуацій ПНО та вплив їх на навколишнє середовище. Рассматривается один из возможных подходов к оцениванию возможных пожаровзрывоопасных ситуаций на ПНО, при котором используются алгоритмы прогнозирования развития пожаровзрывоопасных ситуаций ПНО и влияние их на окружающую среду. One of the possible approaches to the evaluation of possible burst fire situations at the potentially hazardous objects is examined. The algorithms of prognostication of development of such situations and them influence at environment are used in this approach.