О представлении эписемионов в системе обратимых преобразований - Беляев, А.К.; Клименко, В.П. (Математичні машини і системи, 2010)
В работе рассматривается задача определения соответствия абстрактной модели вычислений квантовому представлению. Для исчисления эписемионов – абстрактных объектов генотипического языка – разработана методика образования функциональных и логических связей взаимодействия абстрактных объектов в системе обратимых преобразований. В роботі розглядається задача визначення відповідності абстрактної моделі обчислень квантовому представленню. Для обчислення епісеміонів – абстрактних об’єктів генотипічної мови – розроблено методику утворення функціональних і логічних зв’язків взаємодії абстрактних об’єктів у системі обернених перетворень. The problem of determining a correspondence between an abstract research model and the quantum computation is being investigated in this paper. There was developed a method of creation of functional and logical links of interaction between abstract objects in the set of inverse transformations for calculus of episemions (abstract objects of genotypic language).