Правові питання інноваційного розвитку сільського господарства України - Уркевич, В.Ю. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2009)
Розглянуто проблеми правової регламентації аграрних відносин, зокрема, запровадження інновацій у сільське господарство. Запропоновано конкретні заходи щодо забезпечення формування інноваційної моделі розвитку сільського господарства. Розглянуто проблеми правової регламентації аграрних відносин, зокрема, запровадження інновацій у сільське господарство. Запропоновано конкретні заходи щодо забезпечення формування інноваційної моделі розвитку сільського господарства. The article considers the problems of legal regulation of agricultural relations, in particular introduction of innovations in agriculture. The measures are offered to provide formation of innovation model for developing agriculture.