Влияние внутренних параметров стабилизированных СВЧ-генераторов на формирование автодинного отклика при сильном отраженном сигнале - Носков, В.Я.; Игнатков, К.А.; Смольский, С.М. (Технология и конструирование в электронной аппаратуре, 2011)
Проведен анализ автодинного отклика в стабилизированных СВЧ-генераторах в случае сильного сигнала, когда амплитуда отраженной волны соизмерима с амплитудой собственных колебаний генератора. Представлено результати аналізу автодинного відгуку в НВЧ-генераторах, стабілізованих зовнішнім високодобротним резонатором, у разі сильного сигналу, коли амплітуда відбитої хвилі є: порівняною з амплітудою власних коливань генератора. Зв'язок між основним робочим і стабілізуючим резонаторами конструктивно виконаний за схемою смугово-відбиваючого фільтра з резистивним зв'язком. Отримано основні вирази, що описують автодинний відгук генератора надію власного відбитого від цілі випромінювання. Виконано аналіз впливу навантаження і коливальної системи генератора на формування автодинного відгуку. Results of an autodyne response analysis in UHF oscillators stabilized by the external high-Q cavity in the case of the strong signal when the reflected wave amplitude commen-surable with the own oscillation amplitude. Coupling between the basic operation cavity and the stabilizing cavity is implemented as a pass-reflecting filter with a resistive bond. Key relations are obtained, which describe the autodyne response to the own re-reflected radiation from a target. The load and oscillating system influence on autodyne response formation is fulfilled.