Термовакуумные испытания системы электроcнабжения наноспутника НТУУ «КПИ» - Рассамакин, Б.М.; Хайрнасов, С.М.; Хоминич, В.И.; Буденный, А.В.; Коваленко, Е.Ю.; Елисеева, Е.Н. (Технология и конструирование в электронной аппаратуре, 2011)
Испытания показали, что при воздействии факторов, имитирующих космическое пространство, система электроснабжения наноспутника работает в штатном режиме. Наведено результати термовакуумних випробувань експериментального макета наносупутника НТУУ «КПІ» у вакуумній камері ТВК-0,2. Метою випробувань була перевірка роботи системи електропостачання наносупутника. Випробування показати, що під дією факторів, що імітують космічний простір, система електропостачання наносупутника працює в штатному режимі. The results of thermal vacuum testing of experimental model of the nanosatellite NTUU "KPI" in a vacuum chamber TBK-0,2 are shown in the article. Objective of the tests was to check the power system of the nanosatellite. Tests have shown that when exposed to factors that simulate space, the power system ofthe nanosatellite is operating normally.