Концептуалізація траєкторії розвитку теорії організації виробництва - Кравчук, Г. (Сiверянський лiтопис, 2006)
У статтi дослiджуються класичнi та сучаснi теорiї органiзацiї виробництва, їх еволюцiйний розвиток та визначаються фактори, що спричиняють змiну виробничих вiдносин.