Универсальная матрица структурно-логических преобразований n-мерного куба Eⁿ единого кодирующего формата - Иванов, Ю.Д. (Технология и конструирование в электронной аппаратуре, 2009)
Показана возможность реализации универсальной матрицы, предназначенной для построения единого кодирующего формата, кодовой комбинации структурно-логического кода и исправления ошибок преобразования в кодовых комбинациях СЛК. Розроблено універсальну матрицю структурно-логічних перетворень дискретної інформації в термінах n-мірного кубу Eⁿ, що призначена для побудови єдиного кодуючого формату, кодової комбінації структурно-логічного коду (СЛК), і виправлення помилок перетворення в кодо вих комбінаціях СЛК. Матриця може бути реалізована на основі сучасних мікроконтролерів при відповідному програмному забезпеченні, що визначає можливість її широкого використання в обчислювальних структурах для забезпечення необхідної перешкодостійкості дискретних даних, які оброблюются.· The universal matrix of structural-logic transformations of the discrete information in the terms of n-measuring cube Eⁿ, intended for construction of a uniform coding format, code combination of a structural-logic code (SLC), and correction of mistakes of transformation in code combinations SLC is developed. The matrix can be realized on the basis of modern microcontrollers at the appropriate software, that defines an opportunity of its wide use in computing structures for maintenance of a necessary noise stability of the processable discrete data.