Способы повышения эффективности многоканального фильтра доплеровского сигнала - Василевский, В.В.; Головань, В.Г.; Дроздов, М.А.; Хижняк, Т.А. (Технология и конструирование в электронной аппаратуре, 2009)
Предложено два способа управления амплитудно-частотной характеристикой многоканального доплеровского фильтра с целью совмещения зоны его режекции со спектром пассивной помехи. Запропоновано два способи керування амплітудно-частотною характеристикою багатоканального доплерівського фільтру з метою суміщення зони його режекції зі спектром пасивної завади. В результаті підвищується ефективність фільтрації доплерівського сигналу цілі при наявності протяжної рухливої завади. The two ways of management of the peak-frequency characteristic of the doppler multichannel filter for the purpose of combining its resection zone with a passive hindrance spectrum have been offered.