Механізм прийняття рішень по управлінню фінансовими ризиками підприємства - Гольтяєва, Л.А. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою даної публікації є розробка механізму прийняття рішень по управлінню фінансовими ризиками підприємства