Лізингове фінансування оновлення основних засобів підприємства - Жолнерчик, Г.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою дослідження є вивчення питання про можливість використання інтегрального показника фінансового стану підприємства для визначення обсягу основних засобів виробництва через лізингове фінансування.