Шляхи стратегічної трансформації банківської галузі України - Журавльова, Т.О.; Назаркіна, Л.І. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою даної статті є: виявити взаємозв`язок діяльності національної банківської системи та реального сектору економіки; оцінити стан банківської системи після активної фази фінансової кризи; визначити стратегічний напрям розвитку банківської системи України після кризи 2008 – 2009 років.