Франчайзинг як ефективний метод ведення малого та середнього бізнесу в Україні - Козачук, М.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою даного дослідження є розгляд умов поширення франчайзингу в Україні. Для досягнення поставленої мети головна увага зосереджена на вивченні основних тенденцій розвитку ринку франчайзингу в Україні, програми фінансування франчайзингу 2010-2013рр., висвітленні головних проблем ведення франчайзингової діяльності в Україні.