Економічна сутність та роль податку на прибуток підприємств у системі державних фінансів України - Мельникова, Л.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті - визначити роль, місце та особливості функціонування податку на прибуток підприємств у системі державних фінансів України.