Технологія кредитування кредитними спілками України - Прудников, А.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою цієї статті є розкриття особливостей мікрокредитування кредитними спілками
і обгрунтування їх перспективних напрямів зміцнення діяльності.