Формування системи інноваційного менеджменту у житлово-комунальному господарстві (стратегічний аспект) - Русанов, О.М. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті полягає в розробці теоретичних та методологічних положень, а також методичних рекомендацій щодо оцінки результативності управління ресурсами регіональних житлово-комунальних утворень в нових умовах функціонування.